Welkom op IJburg; Welkom op De IJbrug, de website voor en door IJburgers.
Nieuws Fora Wat is Waar? Werkgroepen Projecten Verenigingen Bewoners - Kaart Links Help
Zoeken
in:
Zoek een woning op IJburg
Forum: Kroeg

Forums->Kroeg->Fatima Elatik
[]koteletti
posts:696
3 sterren
Fatima Elatik


Iemand gisteren 'onze' stadsdeelvoorzitter gezien bij Knevel en vdBrink? Ik ben echt allergisch voor dat mens. Ze straalt zoveel agressie uit. De manier waarop ze praat. Het lijkt wel of ze in haar eentje een Jihad wil beginnen terwijl ze inhoudelijk zegt dat juist niet te willen.
Ik erger me aan het feit dat ze Amsterdammers neer zet als mensen met een grote bek die lekker kunnen schelden onder het mom van Amsterdammer zijn. Ze zou moeten weten dat ze de taal spreekt uit de achterbuurten en gelukkig is niet heel Amsterdam een achterbuurt.


Ik krijg al rillingen van de gedachte dat ze er van uit gaat dat als ze oud en wijs is de burgemeester van Amsterdam gaat worden.

Het heeft niets met haar moslim zijn te maken maar meer met haar persoon Aboutaleb is tenminste iemand die wel 'opgevoed'is.

Jammer dat je tegenwoordig met een hele grote bek en beetje opleiding al ver kunt komen in de politiek.

Konnen we die mensen, in Elatik taal, maar het land uit schoppen........biggrinlollol

  gebruiker offline
op: Di 18 of Aug, 2009 UTC [08:17] score: 0.00 gelezen: 737122


Titel
SnelKoppelingen wiki link underline title bar tagline table new table rss feed italic afbeelding hr heading1 externe koppeling dynamic variable dynamic content colored text center text box vet speciale tekens
Smileys
grote grijns verward interessante huilt eek kwaadaardig uitdrukking fronsen idee lol kwaad mr groen neutraal vraag razz aangelopen roltogen droevig lacht verrast ziekelijk knipoog pijl
Opmerking

Vergroot hoogte vak Verklein hoogte vak
Willekeurige afbeelding
Bijdrage

Opmerkingen toevoegen:

Gebruik [http://www.foo.com] of [http://www.foo.com|description] voor koppelingen
HTML-labels zijn niet toegestaan in opmerkingenOpmerkingen Sorteren Drempelwaarde Zoeken  Top
auteur bericht
Re: Fatima Elatik beantwoorden


En dan deze nog:

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/11/de_grote_fatima_elatik_twitter.html#comments

mrgreen

  gebruiker offline
op: Di 05 of Nov, 2013 UTC [13:17] score: 0.00
Re: Fatima Elatik beantwoorden


Een Standbeeld voor Elatik !

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/10/de_6_miljoen_van_pvdaoost.html#comments

mrgreen

  gebruiker offline
op: Wo 24 of Oct, 2012 UTC [15:36] score: 0.00
Re: Fatima Elatik beantwoorden


INTIMIDATIE

Het Bestuur van het Joods Marokkaans Netwerk Amsterdam JMNA heeft via een advocate een blogger geïntimideerd en zelfs gedreigd met stappen naar zijn werkgever. Voor het openbaar maken van de namen van de bestuursleden. Heu? Wat? Ook lid van dit subsidieclubje is ene Fatima Elatik. Overige leden zijn aanhangers van o.a. de terreurgroep Hamas en het extreem-linkse Nederland bekent Kleur. Leden van het pro-Israel CIDI zijn echter niet welkom. Een nogal eenzijdig gesubsidieerd overleg, lijkt mij.

Er zijn Kamervragen gesteld over nut van een subsidie aan dit netwerk. In de kranten zult u hier niets over lezen.

He, Fatima, doe eens uitleggen?

http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=35161 (cache)
http://keesjemaduraatje.blogspot.nl/2012/10/jmna-nieuw-israelitisch-weekblad.html (cache)
http://ejbron.wordpress.com/2012/10/11/post-van-keesje-maduraatje/


  gebruiker offline
op: Ma 22 of Oct, 2012 UTC [10:49] score: 0.00
Re: Fatima Elatik beantwoorden


Als een bedrijf of land een politieke partij in Nederland geld schenkt is dat NIET strafbaar. Verzet tegen wetgeving hierover is NIET strafbaar.

Als Stadsdeel Oost (Elatik) subsidie geeft voor niet gegeven Arabierische lessen aan minderjarigen is dat WEL strafbaar. Oplichting en verduistering van overheidsgeld.

Dat laatste is ernstig.

Simpel.

Kluk

  gebruiker offline
op: Di 28 of Feb, 2012 UTC [11:14] score: 0.00
Yup

Yup
posts:313
3 sterren
Re: Fatima Elatik beantwoorden


Over 'spooksubsidie' gesproken, de Grote Blonde Leider en zijn criminele PVV-clubje verzet zich nog steeds tegen het openbaar maken van zijn inkomstenbronnen.
Dat geeft ernstig te denken...

  gebruiker offline
op: Ma 27 of Feb, 2012 UTC [08:48] score: 0.00
Re: Fatima Elatik beantwoorden


Elatik geeft 3,5 miljoen euro spooksubsidie weg

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/02/serkroonlid_rijk_door_subsidie.html#comments

Kluk

  gebruiker offline
op: Zo 26 of Feb, 2012 UTC [12:52] score: 0.00
Re: Fatima Elatik beantwoorden


– verwijderd door admin regel 5 –


  gebruiker offline
op: Ma 18 of Jul, 2011 UTC [15:04] score: 0.00


Karim
posts:2251
3 sterren
Re: Fatima Elatik beantwoorden


Een geweldig, scherpe column weer van Ellian. Geen speld tussen te krijgen.
Ik ben al jaren grote fan van deze, echte NEDERLANDER.


  gebruiker offline
op: Zo 17 of Jul, 2011 UTC [19:12] score: 0.00
Re: Fatima Elatik beantwoorden


Voor de fans nog wat duiding van Prof Ellian:

Amsterdam, wonderlijke hoofdstad van de PvdA

vrijdag 15 juli 2011 09:42

Elatik, groot gemaakt door de PvdA

Amsterdam is een wonderbaarlijke stad. Een stad van grachten, musea, hasjwinkels, hoeren en socialisten (PvdA).

Amsterdam is de hoofdstad van de PvdA. De stad is van de PvdA. Politiek en bestuurlijk is Amsterdam een onverbrekelijke eenheid: de PvdA is Amsterdam en Amsterdam is de PvdA. En dat hebben de beroepsallochtonen ook ontdekt.

Bekwaam
In feite wordt Amsterdam bestuurd door allochtone leden van de PvdA. Op zich is er niets mis met het feit dat Amsterdam door allochtonen wordt bestuurd. Als ze maar bekwaam zijn. Dan zijn ze goede bestuurders. Daarvan kan een grote stad alleen maar profiteren.

Als je goed kijkt naar de biografieën van de allochtone toppers van de PvdA, dan zie je dat ze niet uit de wetenschap, het bedrijfsleven of de juristerij komen. Het zijn typetjes die in de PvdA zijn groot gebracht. De PvdA is de schepper van deze allochtonen. Sommige van deze types is zelfs niet in staat om hun eigen onkunde te verhullen. Zodra blijkt dat ze onbekwaam zijn, is dat propaganda van racisten en tegenstanders van de multiculturele utopie.

Het allochtoon-zijn is niet het probleem. Het allochtoon-zijn als een product van de multiculturele industrie is het probleem.

Fatima
Als Fatima Elatik een gewone Petra was, was zij al lang uit de bestuurlijke wereld van Amsterdam gegooid. Maar zij heet Fatima, zij heeft een hoofddoek, zij komt uit Marokko, zij heeft een grote mond, en als het van pas komt, is zij de zielige onderdrukte allochtoon.

Wie heeft haar onderdrukt? Petra. Maar de Marokkanen in Nederland hebben meer invloed dan de Marokkanen in Marokko. Deze omgekeerde wereld is de Amsterdamse wereld. De wereld van de PvdA.

Die beroepsallochtonen van de PvdA zijn medeverantwoordelijkheid voor het multiculturele drama.

Wanbestuur
Wat gebeurt dan in zo’n stad als Amsterdam waar de leider van de sociaal-demcoraten, toen nog in hoedanigheid van burgemeester van Amsterdam, ter rechtvaardiging van zijn wanbestuur en onkunde een beroep doet op zijn amateurisme?

Stelt u zich voor dat een chirurg na een mislukte operatie tegen de nabestaanden zegt: sorry mensen, ik ben maar een amateur. Nou, dat zou helpen bij het verwerken van een ramp!

Amsterdamse bestuurlijke allochtonen zij opgevoed in de cultuur van de Amsterdamse sociaal-democratie, waar niet de kunde maar de wil centraal staat.

Koning
Wie in Amsterdam over een krachtige wil beschikt, kan de koning van de wanorde worden. Waar blijven die vrijzinnige, onafhankelijke, kundige Marokkaanse Nederlanders? Ze zijn er wel, maar ze willen niet bij de PvdA en mensen zoals Fatima Elatik gaan bedelen. En terecht ook.

In Amsterdam-West is een debat over de vrijheid van meningsuiting afgeblazen vanwege de angst dat het de aandacht van linkse, rechtse en islamitische extremisten zou trekken.

Een debat over vrijheid van meningsuiting afgeblazen? Een debat over vrijheid afgeblazen uit angst voor extremisten? Een curieus bericht! Zijn normale debatten niet meer mogelijk in Amsterdam? Is het zover gekomen in Amsterdam? Kan deze tolerante PvdA-stad een debat niet meer aan?

Geschreeuw
De woordvoerder van Amsterdam-West legitimeerde het besluit door te zeggen: ‘Wij willen geen geschreeuw tussen extreme partijen.’

Dan moet je verstandige mensen voor een debat uitnodigen. Waar ging het debat over ? ‘Vrij West: Debatten tussen buurtbewoners en ondernemers over de vrijheid of het gebrek daaraan op straat.’

Een vreemde woordenconstructie. Moesten de buurtbewoners praten over het gebrek aan vrijheid op straat? Of ging het om vrijheid van meningsuiting?

Geestverwanten
De PvdA’ers kunnen zelfs geen show-debat organiseren met hun eigen geestverwanten. Wil je over de vrijheid van meningsuiting een debat organiseren in Amsterdam, dan zou je voor deze titel kunnen kiezen: Vrijheid van meningsuiting na de moord op Van Gogh.

O, dit is gevaarlijk. De moslimsbestuurders van Amsterdam vinden dit niet goed. Zij willen bruggen bouwen! Zijn ze ingenieur? Nee, ze zijn niets. Ze zijn en blijven PvdA-allochtonen.

Amsterdam moet een heel ander soort debatten organiseren: De bestuurlijke verantwoordelijkheid in de multiculturele samenleving: hoe kun je als allochtone bestuurders je onkunde verhullen? Amsterdam-West is bang voor het vrije westen. De PvdA wil bruggen bouwen. Niemand weet wie aan de andere kant van de rivier op ons staat te wachten.

Afshin Ellian

http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Afshin-Ellian/305429/Amsterdam-wonderlijke-hoofdstad-van-de-PvdA.htm (cache)

  gebruiker offline
op: Zo 17 of Jul, 2011 UTC [12:28] score: 0.00
Re: Fatima Elatik beantwoorden


Aha, volgens de Telegraaf is het allemaal de schuld van Gehrels (PvdA);

Zie http://www.telegraaf.nl/binnenland/10069285/College_A_dam_in_problemen.html?p=11,1

Bij het Parool zijn ze nog niet wakker.

Kluk

  gebruiker offline
op: Wo 22 of Jun, 2011 UTC [07:56] score: 0.00
Re: Fatima Elatik beantwoorden


@Karim; dat is de column van Annelies van der Veer in de Metro.

Annelies in de oprichtster van de site Hoeiboei http://hoeiboei.blogspot.com (cache) , inmiddels wereldberoemd van die column van getuige en arabist Hans Jansen over het etentje met raadsheer Tom Schalken in het Wilders-proces ( waar Kluk weleens naar verwijst ...);

Fatima Elatik denkt groot, heel groot

Zie:http://www.metronieuws.nl/columns/fatima-elatik-denkt-groot-heel-groot/SrZkfu!Hu5mf2AHv8iE/

Zit je haar goed?

biggrin

Kluk

  gebruiker offline
op: Di 21 of Jun, 2011 UTC [13:26] score: 0.00


Karim
posts:2251
3 sterren
Re: Fatima Elatik beantwoorden


En in de NRC van afgelopen weekend stond een stuk dat de concurrenten van MuzyQ des duivels zijn...dat zij nooit subsidie hebben gekregen.

Zat net "bij de kapper" de krant de Metro of Spits te lezen....weet niet eens meer welke; maar in ieder geval een column over onze Fatima n.a.v. haar optreden bij AT5.......het kwam er hier ook weer op neer dat ze gewoon een grote bek heeft en dat ze iedereen de mond snoert door direkt te roepen: mag ik aub uitpraten en dus zogenaamd haar "verantwoordelijkheid""neemt door dit voor 27, 5 miljoen euro aan te kopen.....
Hoe komen we toch van deze vrouw, met haar zelfgekozen hoofddoek af? Zij vertegenwoordigt notabene een seculiere partij genaamd, PvdA..?

  gebruiker offline
op: Di 21 of Jun, 2011 UTC [10:29] score: 0.00
Steven

Steven
posts:4653
5 sterren
Re: Fatima Elatik beantwoorden


Nieuwe meningen over de aankoop van MuzyQ: De SP bron (cache)

KORTZICHTIGHEID BESTUUR HOUDT GOEDKOPERE OPLOSSING MUZYQ TEGEN
20-06-2011 • Door het besluit niet meer te onderhandelen met de huidige exploitanten van MuzyQ verliest het stadsdeel miljoenen. Dat zegt de SP naar aanleiding van het voornemen van stadsdeel Oost om MuzyQ voorlopig zelf te exploiteren en zo snel mogelijk te verkopen wanneer het beter loopt. Het verlies voor het stadsdeel wordt geschat op 10 tot 15 miljoen euro.

SP-deelraadslid Tiers Bakker: "Als MuzyQ straks weer loopt en het stadsdeel gaat verkopen, komt de koper gespreid bedje terecht. Deze koper loopt geen risico meer en gaat binnen lopen. Als hier geen sprake is van staatssteun, dan weet ik het niet meer". Volgens Bakker is er ook een andere mogelijkheid. Het stadsdeel kan het pand van MuzyQ aankopen en daarna herfinancieren tegen betere condities. Dit maakt het mogelijk dat MuzyQ in haar huidige vorm door kan blijven draaien en binnen korte tijd (in 2014) quitte kan draaien. De directe kosten voor het stadsdeel zijn dan 5 miljoen euro maar daar staat het eigendom van MuzyQ tegenover. Na 20 jaar is het pand betaald en levert dan wel 20 tot 25 miljoen op. Dit is winst voor het stadsdeel en kan worden bijgeschreven bij de algemene reserve. De huurprijs voor de exploitant ligt boven de taxatiewaarde dus van staatssteun is geen sprake.

Door het wantrouwen dat bij bestuur en coalitiepartners leeft, is deze optie helaas niet bespreekbaar. Bakker: "Zij zien de huidige exploitant als de kwade genius achter dit debacle. Zij hebben hun conclusies al getrokken zonder het onderzoek af te wachten dat de stadsdeelraad heeft ingesteld naar de gang van zaken." Dat de huidige exploitant financiële missers heeft gemaakt en tegenslagen heeft gehad staat wel vast, maar dat zij het stadsdeel bewust heeft misleid valt nog te bezien. "Zeker is dat door de inzet van de huidige exploitant een Muziek Makers Centrum gerealiseerd is dat de levendigheid en status van de buurt enorm ten goede komt. De exploitant heeft bereikt dat MuzyQ nu al redelijk loopt en geeft zicht op een optimistische toekomst."

In het Parool gisteren een ingezonden brief van de exploitant van MuzyQ die stelt dat het best goed gaat met de verhuur van het pand en dat het er naar uit ziet dat het kostendekkend gaat worden.


  gebruiker offline
op: Di 21 of Jun, 2011 UTC [09:34] score: 0.00
Re: Fatima Elatik beantwoorden
Bron:http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/06/fatima_elatik_verliest_steun_b.html#comments

  gebruiker offline
op: Vr 17 of Jun, 2011 UTC [06:51] score: 0.00
Steven

Steven
posts:4653
5 sterren
Re: Fatima Elatik beantwoorden


Karim, als je altijd verantwoordelijk zou zijn voor wat je voorgangers achterlaten, dan valt er niet meer te besturen. Dus die redenatie lijkt mij niet op te gaan. Ja zij heeft in eerste instantie een te rooskleurig beeld geschetst van de situatie, en dat is ook kwalijk. Wat ik probeer, is om precies te nuanceren wie wat fout doet. Geen Stijl richt alle pijlen op Elatik, en dat lijkt mij niet terecht. Als je mijn bijdragen leest dan weet je dat ik geen fan van Elatik ben, maar ik vind het kortzichtig om te doen alsof zij alle schuld zou dragen.

Kijken we even naar een vergelijkbaar geval, Herrema die problemen bij de NZ-lijn, die hij niet zelf veroorzaakt heeft, eerst te rooskleurig weergeeft, en later geconfronteerd wordt met de waarheid die ernstiger blijkt. Die is opgestapt. Ik vond op dat moment eigenlijk dat hij beter had kunnen blijven om de boel op te lossen, maar het sierde hem dat hij consequent was.

Ik denk dat de boel tot op de bodem uitgezocht mag worden hier. Als blijkt dat Elatik, willens en wetens foutieve informatie heeft gegeven, dan moet ze opstappen. Feitelijk deed ze dat al, omdat de PvdA vond dat ze weg moest, maar vond later dat ze toch kon blijven en zelf vond ze dat ook. Die partij zou eens na moeten denken over het beeld wat dat geeft bij de kiezer.

  gebruiker offline
op: Do 16 of Jun, 2011 UTC [11:11] score: 0.00


Karim
posts:2251
3 sterren
Re: Fatima Elatik beantwoorden


Steven, zij heeft vorig najaar de boel verdoezelt. Foutieve informatie gebracht en dat is politiek een doodzonde.
Politici zijn om minder gedwongen op te stappen.
Bovendien , zo is het nu eenmaal in dit land geregeld is zij verantwoordelijk voor de daden van haar voorgangers!

  gebruiker offline
op: Do 16 of Jun, 2011 UTC [10:38] score: 0.00
Steven

Steven
posts:4653
5 sterren
Re: Fatima Elatik beantwoorden


Linksom of rechtsom, Elatik heeft niet de beslissing genomen dit avontuur aan te gaan. Zou een stadsdeelvoorzitter van welke andere politieke kleur dan ook op dit moment op moeten stappen omdat deze ellende er is? Nee. De koninklijke weg in deze zou zijn dat PvdA en andere partijen die destijds het besluit genomen hebben eens een periode over zouden slaan en uit het college moeten stappen. Een beslissing van de partij. Elatik zou daarin het voortouw kunnen nemen, en wat mij betreft doet ze dat, maar op de persoon kun je het hier niet spelen.

  gebruiker offline
op: Do 16 of Jun, 2011 UTC [10:12] score: 0.00
Re: Fatima Elatik beantwoorden


Nog meer duiding:


http://www.hpdetijd.nl/2011-06-15/stadsdeel-oost-gate-wat-te-doen (cache)

http://www.at5.nl/artikelen/63986/inwoners-van-oost-over-muzy-q-soap (cache)

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/06/fatima_elatik_verliest_steun_b.html#comments
Kluk

  gebruiker offline
op: Do 16 of Jun, 2011 UTC [09:21] score: 0.00
Re: Re: Fatima Elatik beantwoorden


Steven Ik ben benieuwd hoe serieuzere media een en ander gaan duiden.


Aangezien niemand anders het doet, hier eerst maar even de duiding van GeenStijl reporter Bert Brussen (LucasDeLinkseLul voor intimi) zelf over zijn Oost-Leaks::

Notities (14)

Het afgelopen pinksterweekend heeft de Amsterdam-Oost affaire me twee dingen geleerd. Het eerste is dat zelfs keihard bewijs van een totaal doorgerotte democratie helemaal niets aan de status quo verandert. Het verleden heeft ons wat dat betreft ook al geleerd dat zelfs lijken in de tuin niets zullen veranderen, hoe hoog de lijkenstapel ook is. Het tweede is dat het helemaal niet “slecht” gaat met de oude media, met name de media die zich op het terrein van de onderzoeksjournalistiek begeven. Het gaat juist uitstekend met deze media. Als vanouds schreven ze netjes de persberichten van de corrupte politici over, negeerden ze de gelekte documenten, hielden ze gepaste afstand om de vriendjespolitiek niet te verstoren en zo de subsidies mis te lopen en lieten ze de diverse schoten voor open doel liggen. Overigens nadat ze terug waren gekeerd van hun pinkstervakantie. Zo doet de Nederlandse kwaliteitsonderzoeksmedia dat al tientallen jaren: respectvol, fatsoenlijk, vooral niks gewaagd, niet te veel conclusies trekken, op werkdagen tussen negen en vijf. Het gaat er dus uitstekend: u wordt er als lezer nog altijd als volstrekte debiel behandeld. Te vrezen valt dat het succes van een paar eenzame webloggers wederom zal worden aangegrepen om te jammeren over “de staat van de journalistiek” en derhalve nog wat extra subsidie binnen te slepen om “meer onderzoeksjournalisten te kunnen betalen”. “Onderzoeksjournalistiek” rechtvaardigt op de burelen in de ivoren torens tenslotte het neerkijken op “het open riool van het internet” en het elkaar proostend feliciteren met het bij de elite mogen horen. De democratie gaat niet kapot, die is al kapot. De vraag is wie de democratie gaat repareren. In elk geval niet het soort journalisten dat mensen opbelt voor een interview met de woorden: “Ik hoor graag de mening van een intellectueel anders dan mezelf”. (Het laatste is echt gebeurd, zij het niet bij mij want ik heb geen doctorstitel dus ben ik godzijdank geen intellectueel, wat je als “snob” schrijft in het Latijn. De journaliste in kwestie was van NRC Handelsblad. Dat had u trouwens zelf ook wel kunnen bedenken.)

Bron: http://www.bbrussen.nl/2011/06/14/notities-14/ (cache)

Wat Kluk verder opviel is dat Elatik volgens Het Parool gister heeft gezegd:

Ik zou de pers willen adviseren NIET gebruik te maken van illegaal verkregen stukken. Ik beschouw het als gestolen informatie"

WTF ?!?! Gestolen?? De inlogcodes stonden gewoon op de website van het Stadsdeel !!!!!!!! Denkt zij nu echt ook nog eens te kunnen te bepalen wat de pers mag en kan schrijven ????

Dat Fatima Elastiek het niet zo nauw neemt met de vrijheid van meningsuiting wisten we allang, maar dit slaat werkelijk alles !!!

EN ER KOMEN GEEN NIEUWE BEZUINIGINGEN VOLGENS DEZE DECLARATIE TROL ?
WANT HET WORDT ALLEMAAL BETAALD UIT DE RESERVES. WTF?!?! HAAR EIGEN RESERVES ????

Vandaag geeft ze weer eens de schuld aan haar voorgangers, de pers, de raad etc. etc.

Democratie (van oorsprong een Grieks woord) vandaag de dag in Amsterdam ?

My ass. Ga een sweg !!!


evilevilevil

Uw aller Kluk

  gebruiker offline
op: Wo 15 of Jun, 2011 UTC [15:59] score: 0.00
Re: Fatima Elatik beantwoorden


@Nxt: je kunt de raadsleden en wethouders opbellen, schrijven of mailen. Vooral D66 heeft een link met IJburg. Dat helpt soms.
Verder kun je je als inspreker aanmelden bij de griffie voor zaken en kwesties die op de agenda staan. Dat lucht in ieder geval op.
Of anders bel je bij misstanden het Parool of AT5.

biggrin

Kluk

PS Fatima werd bij AT5 wel lekker (n beetje) aangepakt ....

Zie: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/06/live_at5_fatima_elatik_over_de.html#comments

"Ik ben de dochter van een gastarbeider""

WTF? Ja, zo, en ..??

evil

  gebruiker offline
op: Wo 15 of Jun, 2011 UTC [07:54] score: 0.00

Pagina: 1/75  [volg.]
0 Opmerkingen onder uw huidige drempelwaarde
Toon bijdragen:
 
Aanmelden
[ registreren | Ik ben mijn wachtwoord vergeten ]
Aanmelden
289 online gebruikers

TiBiT

De Brug
reklame
Bovenstaande blokjes zijn reklame. Lees hier meer over reklame.
Nedstat Basic - Free web site statistics Greenhost webhosting
rss Wiki rss Blogs rss Nieuws rss Foto's rss Bestandgalerijen rss Forums rss Landkaarten
[ Uitvoertijd: 0.35 sec ]   [ Geheugengebruik: 1.22MB ]   [ 384 database vragen gebruikt ]   [ GZIP Disabled ]   [ Serverbelasting: ]