Welkom op IJburg; Welkom op De IJbrug, de website voor en door IJburgers.
Nieuws Fora Wat is Waar? Werkgroepen Projecten Verenigingen Bewoners - Kaart Links Help
Zoeken
in:
Zoek een woning op IJburg
Forum: aanbod

Forums->aanbod->Permanente Make Up
[]


Impressions
Impressions
posts:3
1 sterren
Permanente Make Up


Kijk op de geheel vernieuwde website:
http://permanentemakeup.come2me.nl


Wat is permanente make-up ?

Bij permanent make-up wordt door middel van een ultra-dunne naald die razendsnel op en neer gaat een speciale huidvriendelijke pigmentvloeistof in de huid gebracht. Voordat gepigmenteerd wordt, wordt eerst voorgetekend en wordt de juiste kleur gekozen. Pas als alles naar uw volledige wens is, wordt begonnen met pigmenteren. U kunt permanente make-up laten aanbrengen voor wenkbrauwen, eyeliners en lipliners.

Voor wie is permanente make-up?

Voor mensen met een allergie bij gewone make-up, voor sportieve mensen, voor slechtzienden, voor mensen die een bril of contactlenzen dragen, voor mensen met tijdgebrek, voor mensen die geen vaste hand hebben om te maquilleren. Kortom permanente make-up is geschikt voor iedereen.

Wenkbrauwen:

dunne of onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd, eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen gecamoufleerd worden. Heeft u vroeger te veel geëpileerd of zijn uw haartjes te licht, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.

Eyeliners:

oogleden laten de ogen spreken. Er wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, dit geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Te kleine of te grote ogen kunnen optisch in de juiste verhouding worden gebracht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te maken over uitgelopen make-up.

Lipliner, lipschaduw of full lips:

doet uw mond mooier uitkomen. Ook ideaal voor mensen die een correctie nodig hebben bijvoorbeeld te dunne, te lichte of asymmetrische lippen.
Hoe lang blijft permanente make-up zitten ?
Uw permanente make-up zal in de loop der jaren vervagen. Dit komt door de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV- licht. Ook de nazorg door de klant zelf en het huidtype spelen een rol bij de houdbaarheid van de pigmenten. Over het algemeen blijft permanente make-up drie tot vijf jaar zitten.

Hoe weet ik dat ik in goede handen ben?
Er wordt gewerkt met de meest moderne, hygienische en veilige apparatuur; uw specialiste is Nouveau Contour gecertificeerd. Mailt u mij voor een AFSPRAAK.

Wilt u gebruik maken van mijn diensten en heeft u een eigen schoonheidssalon/kapperssalon/nagelsalon, dan kunt u op provisiebasis gebruik maken van mijn diensten. Wanneer u geinteresseerd bent kunt u contact met mij opnemen via mail.

P.S.: Wilt u iemand verrassen? IETS APARTS EN EXCLUSIEFS CADEAU doen? Dan kunt u bij mij terecht voor CADEAUbonnen. MAILT u mij voor een afspraak!
impressions@houben.speedxs.nl
 
op: Do 26 of Jul, 2007 UTC [17:01] score: 0.00 gelezen: 6531

Opmerkingen Sorteren Drempelwaarde Zoeken  Top
auteur bericht
Kees

Kees
posts:2322
4 sterren
Re: Permanente Make Up


@koteletti:
@Kees
je gaat toch niet mensen vertellen wat ze wel of niet mogen schrijven? Weleens van democratie gehoord?
Natuurlijk ga ik niet vertellen wat mensen wel of niet mogen schrijven. Dat zou me wat moois wezen! cool
En natuurlijk heb ik wel eens van 'democratie' gehoord. Had je anders verwacht? wink

 
op: Do 04 of Oct, 2007 UTC [10:34] score: 0.00
Re: Permanente Make Up


Zolang het feministische magazine Opzij nog voor een belangrijk deel reclame-inkomsten binnenhaalt voor schoonheidsproducten, is het volgens mij de bedoeling dat vrouwen zelf mogen kiezen of en in hoeverre ze tevreden zijn met hun uiterlijk, en aan de schoonheidsindustrie om te steunen bij gebleken ontevredenheid.

 
op: Vr 31 of Aug, 2007 UTC [17:24] score: 0.00


Karim
posts:2251
3 sterren
Re: Permanente Make Up


Impressions:

Laat je niet van de wijs brengen door azijnpissers die jouw ondernemingszin en initiatief in de grond willen boren.
Ik heb altijd veel bewondering en respect voor mensen, die tenminste iets ondernemen en iets nieuws proberen.
Hulde aan alle middenstanders van Nederland. Een kurk waar de economie mede op drijft.
Veel succes gewenst.


 
op: Wo 29 of Aug, 2007 UTC [19:00] score: 0.00
Impressions

Impressions
posts:3
1 sterren
Re: Permanente Make Up


Omdat ik het eigenlijk niet écht de moeite waard vond om op het relaas van ene mijnheer Kees te reageren (het komt ergens vandaan - met een felheid en haatdragendheid - waar ik niets mee van doen wil hebben) deed ik dat ook niet eerder inhoudelijk.
Hoewel ik wel inzag dat een meer feitelijk relaas beter van toepassing is op wat ik wil overbrengen en ik ook wel moet toegeven dat mijn eerdere tekst wat ál te gehaast in elkaar geflanst was, is datgene wat écht stuitend is natuurlijk dat mijnheer Kees kennelijk van mening is dat vrouwen niet in staat zijn zélf te een mening te vormen - OF NIET NATUURLIJK - over welke tekst dan ook. Kennelijk worden zij daartoe niet in staat geacht. Zij moeten - door mijnheer Kees - beschermd worden tegen onheil.
Ik zou zeggen: voel je aangesproken of niet. IK heb niet de illusie welke macht dan ook te kunnen uitoefen over welk iemand dan ook met welke tekst dan ook.
Mijnheer Kees heeft iets tegen make up en zéker permanente (hoewel ook hij moet toegeven dat zulks maar tijdelijk blijft zitten). Dat mag natuurlijk, maar daar heb ik niets mee te maken.
De door mijnheer Kees gegeven alternatieven__ voor make up
("- Eet gevarieerd voedsel, niet (te) veel, en vooral veel groenten en fruit.
- Zorg voor (veel) beweging. Pak in plaats van de auto de fiets.
- Zorg voor voldoende nachtrust.
- Wees matig met het innemen van alcoholhoudende dranken.
- Houd je zo weinig mogelijk op in ruimten met 'ongezonde' lucht.
- Laat je vooral leiden door wat je WILT en niet door waar je BANG VOOR BENT)
raken natuurlijk kant noch wal, al was het alleen maar omdat je appels en peren niet met elkaar kunt vergelijken.

Al met al word IK HÉÉL BANG van mijnheer Kees, hoewel ik zijn laatste advies wel ter harte neem en dat ook aan eenieder -man of vrouw - kan aanbevelen, waarmee ik natuurlijk niet wil DWINGEN. Respect!!


 
op: Wo 29 of Aug, 2007 UTC [17:16] score: 0.00


koteletti
posts:696
3 sterren
Re: Permanente Make Up


Impressions jullie hadden helmaal niets hoeven aan te passen hoor.

@Kees
je gaat toch niet mensen vertellen wat ze wel of niet mogen schrijven? Weleens van democratie gehoord?

Bijna alles wat met reclame te maken heeft berust op halve waarheden. En ook dat mag, een betere voorstelling van zaken maken. Vervolgens mag jij zelf kiezen of je er gebruik van maakt. Niemand die je in deze keuze beknot.

Ga vandaag maar een blokje reclame kijken. Creme waar stof x in zit, daar blijf je langer jong van, hoe waar is dat? Slimfast gebruiken en binnen no time ben je slank(ha,ha). Snoep met 0 % vet(in snoep zit nooit vet. Men zegt alleen niet dat er boordevol suikers in zitten). En om maar helemaal te zwijgen over al die frisia leningen spotjes.

Kees, er wacht een levenstaak op je! Succes! Ik wil geen discussie met je. Heb ik geen zin in maar moet zo vreselijk lachen om dit hele topic. Ijburg is een durpbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 
op: Wo 29 of Aug, 2007 UTC [10:34] score: 0.00
Kees

Kees
posts:2322
4 sterren
Re: Permanente Make Up


Alyssa, in de oorspronkelijke versie van tekst stond ongeveer dat je helemaal niets waard bent als je geen permanente make-up gebruikt. De tekst is nu aangepast: de informatie is nu een stuk feitelijker geworden.

 
op: Wo 29 of Aug, 2007 UTC [08:44] score: 0.00


alyssa
posts:40
3 sterren
Re: Permanente Make Up


Kees wat ben jij een irritant persoon zeg, ben je vroeger gepest in je jeugd ofzo ?

permanente make up is ter verfraaiing van, net als gewone make up, een tattoo, een nieuw kapsel, een piercing etc. het geeft een positief accent aan o.a de ogen/wenkbrouwen. oplichterij is het zeker niet want als het 2 jaar blijft zitten ben ik goedkoper uit dan elke maand nieuwe make up kopen. tevens is het erg functioneel, het bespaart mij veel tijd voor de spiegel, en idd als ik in het zwembad springt blijft mijn make up goed zitten. Ik kan het iedereen aanraden, en ik kan het weten want ik heb het ondertussen al 3,5 jaar.

tot slot: kees al jou goedbedoelde tips hebben totaal niks te maken met de gebieden waar pemanente make up voor bedoeld zijn, als ik wat meer fruit eet of wat vaker met de fiets ga wordt mijn eye line etc niet anders van.

 
op: Di 28 of Aug, 2007 UTC [20:44] score: 0.00
Leen

Leen
posts:97
3 sterren
Re: Permanente Make Up


Het is natuurlijk onzin dat vrouwen alleen aantrekkelijk zijn als ze make-up op hebben, zoals de oorspronkelijke versie van de advertentie suggereerde. Vandaar de kritische reacties.
Maar de advertentie is nu kennelijk aangepast. Goed zo!

 
op: Di 28 of Aug, 2007 UTC [20:02] score: 0.00
Kees

Kees
posts:2322
4 sterren
Hoezo 'permanent'?


@koteletti:
Ga jij nu op alle bedrijven of personen reageren die iets aanbieden onder het daarvoor gemaakte kopje 'aanbod'?
Nee.
(...) vervolgens schrijf je elders dat we de ondernemers op Ijburg moeten steunen.
1. Hoewel ik het daar in het algemeen wel mee eens ben, kan ik me niet herinneren zoiets ooit geschreven te hebben.
2. Het gaat niet om een ondernemer op IJburg. Het bedrijf is gevestigd in de Th.K. van Lohuizenlaan. Dat ligt wel in/op Zeeburg maar niet in/op IJburg.

In wat je schrijft over een aanbieder van speelgoedauto's en mijn veronderstelde reactie daarop vind ik geen aanknopingspunten voor een redelijke reactie.rolleyes

 
op: Ma 13 of Aug, 2007 UTC [12:29] score: 0.00


koteletti
posts:696
3 sterren
Re: Permanente Make Up


Kees,
ik vind jouw reactie ook belachelijk. Onder het kopje 'aanbod' is het toch geoorloofd om reclame te maken voor je bedrijf of produkt. Ga jij nu op alle bedrijven of personen reageren die iets aanbieden onder het daarvoor gemaakte kopje 'aanbod'?
Je kraakt gewoon iemands bedrijf af tot op het bod en vervolgens schrijf je elders dat we de ondernemers op Ijburg moeten steunen.
Krijgen we straks een aanbieder van speelgoed auto's "mijn zoon speelt niet meer met zijn auto's en daarom bieden we ze te koop aan. Bel me maar dan komen we er wel uit"
Vervolgens krijg je Kees: " Wij willen geen kinderen die met auto's spelen op Ijburg. Mensen reageer niet op deze advertentie. Auto's zijn vies. De adverteerder doet aan milieubelastende indoctrinatie van kinderen bbladiebla."

Dit was weer eens te meer een echte aflevering van de Realitysoap op Ijburg

Het zou trouwens wel overzichtelijke zijn als je meteen op de homepage kunt doorlinken naar vraag en aanbod. Dus een aparte sectie die niet terecht komt in 'forumberichten'

 
op: Ma 13 of Aug, 2007 UTC [11:58] score: 0.00
Kees

Kees
posts:2322
4 sterren
'Permanent' is max. 8 jaar


@Impressions:
Ik verplicht NIEMAND te reageren!
Nee, natuurlijk niet. Maar omdat dit een forum is, nodigt u daar wel toe uit. razz

@klm:
(...) wat een belachelijke reacties van Kees (...)
Jammer dat u niet schrijft wat er zo belachelijk is aan mijn reactie, klm.
Nu zie ik geen aanleiding om er anders over te gaan denken. lol

 
op: Ma 13 of Aug, 2007 UTC [10:50] score: 0.00


klm
posts:38
3 sterren
Re: Permanente Make Up


Inderdaad, wat een belachelijke reacties van Kees en Eppo. Maar volgens mij zijn dat de meest gefrustreerde types van Ijburg, dus zo'n reactie kan je ook wel weer verwachten Impressions. Jammer alleen dat er toch altijd weer mensen zijn die niemand iets gunnen op wat voor gebied dan ook. Wat een rot leven moet je dan hebben zeg. Impressions, succes met je bedrijf. biggrin

 
op: Ma 13 of Aug, 2007 UTC [10:17] score: 0.00
Impressions

Impressions
posts:3
1 sterren
Re: Permanente Make Up


Permanente make up staat netjes onder het kopje "" aanbod"" met als omschrijving:
"" hier kunnen diensten en goederen aangeboden worden"".
Ik verplicht NIEMAND te reageren!

 
op: Ma 13 of Aug, 2007 UTC [09:11] score: 0.00


Eppo
posts:1135
3 sterren
Re: Permanente Make Up


HULDE KEES!!
Ben het vaak niet met je eens en al helemaal strontziek wordt ik van je als je weer over de tram begint te zeuren en als een ouwe kapitein zit te mopperen over auto's in de straat voor je deur maar in deze sta ik vierkant achter je wink
Ik zou hier graag op de mij zo kenmerkende wijze het volgende aan willen toevoegen .....

OPSODEMIETEREN MET JE ROTZOOI JOH!!
GA WAT NUTTIGS DOEN IPV ONZEKERE VROUWEN, GEMAKKELIJKE PROOIEN DUS, EEN COMPLEX AANPRATEN ALLEEN MAAR UIT EIGEN WINSTBEJAG !!

 
op: Di 07 of Aug, 2007 UTC [08:10] score: 0.00
Kees

Kees
posts:2322
4 sterren
Bijdrage verwijderd


(Bijdrage verwijderd omdat de tekst waar het een reactie op was, niet meer bestaat.)

 
op: Wo 01 of Aug, 2007 UTC [12:38] score: 12.41

Pagina: 1/1
0 Opmerkingen onder uw huidige drempelwaarde
Toon bijdragen:
 
Aanmelden
[ registreren | Ik ben mijn wachtwoord vergeten ]
Aanmelden
296 online gebruikers

TiBiT

De Brug
reklame
Bovenstaande blokjes zijn reklame. Lees hier meer over reklame.
Nedstat Basic - Free web site statistics Greenhost webhosting
rss Wiki rss Blogs rss Nieuws rss Foto's rss Bestandgalerijen rss Forums rss Landkaarten
[ Uitvoertijd: 0.25 sec ]   [ Geheugengebruik: 1.19MB ]   [ 291 database vragen gebruikt ]   [ GZIP Disabled ]   [ Serverbelasting: ]