Welkom op IJburg; Welkom op De IJbrug, de website voor en door IJburgers.
Nieuws Fora Wat is Waar? Werkgroepen Projecten Verenigingen Bewoners - Kaart Links Help
Zoeken
in:
Zoek een woning op IJburg
Forum: aanbod

Forums->aanbod->WPM Metea Woning- en VvE Management
[]wpmmetea
posts:1
1 sterren
WPM Metea Woning- en VvE Management


Graag stellen wij onze organisatie in de vorm van een korte introductie aan u voor.

WPM Metea is de specialist op het gebied van woningmanagement in Nederland. WPM Metea heeft alle specialismen met betrekking tot goed beheer van bewoond onroerend goed in huis.
WPM Metea is als beheerder voor verenigingen van eigenaars gecertificeerd door SKW-certificatie. WPM Metea houdt als bouwkundig adviseur het AWK-certificaat. Als manager van woningportefeuilles van institutionele beleggers kan WPM Metea bogen op een decennialange ervaring. Als manager van van verhuurde woningen voor particuliere beleggers, en als bouwkundig adviesbureau, is WPM Metea onderdeel van het dienstverleningsnetwerk van Vastgoed Belang.
Genera Totaal bestuur Ondersteunend beheer
Met het dienstenpakket Genera neemt de beheerder van Metea u alle dagelijkse beheerzorgen uit handen. Omdat u steeds op de hoogte gehouden wordt van de actuele stand van zaken van activiteiten binnen uw vereniging, weet u steeds wat er speelt, en is ook duidelijk wat u als bestuurslid van uw beheerder kunt verwachten. De organisatie heeft jarenlange ervaring met het beheer voor Verenigingen van Eigenaars. Hoewel WPM Metea met haar medewerkers het beheer verzorgt voor honderden Verenigingen van Eigenaars, is bij de inrichting van de organisatie gekozen voor kleinschaligheid: een klein team van mensen verricht alle werkzaamheden voor een beperkt aantal Verenigingen van Eigenaars. De leden van ieder team zijn goed op de hoogte van de actualiteit van de verenigingen die binnen dat team beheerd worden en kunnen elkaar aanvullen of vervangen bij afwezigheid of piekdrukte. Door regelmatig overleg tussen de verschillende teams is er ook doorlopend aandacht voor actualisering van kennis over zaken die voor Verenigingen van Eigenaars van belang zijn.
Woningmanagement voor institutionele beleggers
WPM Metea heeft een beheerportefeuille van circa 7.000 woningen. Deze woningen worden gemanaged vanuit de regiokantoren in Utrecht en Amsterdam. Onderscheidend is de competentie op administratief en technisch vlak, in combinatie met een sterke commerciële drive.
Woningmanagement voor particuliere beleggers zorgeloze verhuur door vakkundig beheer
Bij het realiseren van opbrengsten uit verhuurd onroerend goed komen veel werkzaamheden kijken: verhuren, incasseren, onderhouden, huurverhogingen aanzeggen en nog veel meer tijdrovende zaken. WPM Metea neemt deze taken van u over, zodat uw onroerend goed een zorgeloze belegging wordt. U ontvangt nog uitsluitend de periodieke afrekening en de aan u af te dragen huur.
Thesis Totaal technisch beheer
In Thesis vindt u een partner, die nauw betrokken is bij de specifieke belangen van
uw vereniging. Vanuit een brede expertise op het gebied van bouwkundig beheer voor Verenigingen van Eigenaars, wordt het onderhoud van uw complex geheel verzorgd, van de dagelijkse klachtenafhandeling tot de planmatige meerjarige onderhoudsvisie aan toe.

Vastgoed Consultancy
Bouwkundig: Due dilligence, Aankoopkeuring, Oplevering, Controle werkzaamheden tijdens bouw, Advies (ver)bouw offertes, Betononderzoek (b.v. Kwaaitaal), Meerjarenplan onderhoud eigen woning, Opstellen puntenwaardering volgens het Woning Waarderingssysteem, Inspectie bij huurbeëindiging. Administratief: Advies aan eigenaars / verhuurders (Due dilligence), Advies aan besturen van verenigingen van eigenaars, Controle jaarstukken administrateur, Opstart nieuwe of slapende VvE.

Voor meer informatie: www.wpmmetea.nl


 
op: Ma 05 of Mar, 2007 UTC [13:24] score: 0.00 gelezen: 6440

0 Opmerkingen onder uw huidige drempelwaarde
Toon bijdragen:
 
Aanmelden
[ registreren | Ik ben mijn wachtwoord vergeten ]
Aanmelden
281 online gebruikers

TiBiT

De Brug
reklame
Bovenstaande blokjes zijn reklame. Lees hier meer over reklame.
Nedstat Basic - Free web site statistics Greenhost webhosting
rss Wiki rss Blogs rss Nieuws rss Foto's rss Bestandgalerijen rss Forums rss Landkaarten
[ Uitvoertijd: 0.26 sec ]   [ Geheugengebruik: 1.11MB ]   [ 50 database vragen gebruikt ]   [ GZIP Disabled ]   [ Serverbelasting: ]