Welkom op IJburg; Welkom op De IJbrug, de website voor en door IJburgers.
Nieuws Fora Wat is Waar? Werkgroepen Projecten Verenigingen Bewoners - Kaart Links Help
Zoeken
in:
Zoek een woning op IJburg
Forum: aanbod

Forums->aanbod->WTW Filters Bestellen op IJburg
[]Filterman
posts:2
1 sterren
WTW Filters Bestellen op IJburg


Beste IJburgers,


Graag stel ik mij even voor. Mijn naam is Benno Jolink en ik ben eigenaar van Filterman (cache), een webshop gespecialiseerd in WTW filters.

Aangezien IJburg één van de wijken is met de hoogste dichtheid aan ventilatiesystemen met WarmteTerugWinning (WTW), bent u ongetwijfeld op de hoogte van dit systeem en zijn filters.

In de 10 jaar dat wij WTW filters leveren, is IJburg één van de grotere afnemers van WTW filters voor Filterman. Wij hebben ervaring met WTW filters van alle voorkomende merken en typen WTW systemen die op IJburg voorkomen als Zehnder JE StorkAir (WHR 930 (cache), WHR 950/960 en WHR 90/91), Agpo Ferroli HR OptiFor, Brink Renovent (oa. Excellent) en Itho Daalderop (oa. HRU-3 ECO BAL/FAN).

Het is waarschijnlijk dat de filters voor uw ventilatiesysteem periodiek vervangen worden via uw CV onderhoudscontract. Dit heeft -naast het voordeel dat u er geen omkijken naar heeft- een aantal nadelen.

Ten eerste, de onderhoudsintervallen van uw CV lopen niet synchroon met de vervang-intervallen van uw WTW filters. Uw onderhoudsmonteur zal gemiddeld 1x per 2 jaar langskomen voor CV onderhoud en vervangt dan waarschijnlijk tevens de filters van uw WTW. Echter, de fabrikanten van WTW-units schrijven een vervangfrequentie voor van minimaal 2x per jaar! Dit kan gevolgen hebben voor uw installatie (warmtewisselaar vervuilt waardoor apparaat minder effectief werkt) maar ook voor de gezondheid van u en uw gezinsleden: door een vol filter komt minder frisse lucht de woning binnen...

Dit wilt u waarschijnlijk niet... Een tweede nadeel van WTW filters laten vervangen is de prijs. De monteur rekent hoogstwaarschijnlijk een aardige som voor het vervangen van de WTW filters, terwijl u online WTW filters kunt bestellen tegen een fractie van de prijs. Bovendien is het zelf vervangen van WTW filters een fluitje van een cent!

Kortom, wij helpen u als inwoner van IJburg graag verder. Heeft u interesse of vragen, schroomt u niet onze website Filterman (cache) te bezoeken. Naast ons aanbod aan gunstige WTW filters vindt u hier vele interessante info over alles wat met WTW filters (cache) te maken heeft.

Hartelijk dank voor uw aandacht!
Met Frisse Groet,Benno Jolink
Filterman.nl

 
op: Di 12 of Dec, 2017 UTC [13:46] score: 0.00 gelezen: 3647

Opmerkingen Sorteren Drempelwaarde Zoeken  Top
auteur bericht


Filterman
posts:2
1 sterren
Re: Re: WTW Filters Bestellen op IJburg


Beste Edje,


Dank voor je reactie.

Ha, dat was ik even vergeten: geen CV op IJburg... Dat verklaart wel de grote vraag naar WTW filters vanuit IJburg. Bewoners hebben geen CV onderhoudscontract en zijn derhalve op zichzelf aangewezen als het komt op vervangen van de filters.

Ja WTW ventilatie units zijn er echt in grote getale op IJburg! Niet alle woningen zullen ermee uitgerust zijn, die van jou dus schijnbaar niet, maar een groot deel van de (koop)woningen zeker.

Wij hebben eigenlijk alleen ervaring met filters, niet met losse motoren. Hiervoor kun je het beste contact opnemen met een installatiebedrijf in de buurt, of met de fabrikant, Zehnder.

Met Frisse Groet,
Benno
Filterman.nl
> Edje:
> Dag Benno,
>
>
Ten eerste, de onderhoudsintervallen van uw CV lopen niet synchroon met de vervang-intervallen van uw WTW filters. Uw onderhoudsmonteur zal gemiddeld 1x per 2 jaar langskomen voor CV onderhoud en vervangt dan waarschijnlijk tevens de filters van uw WTW.

>
> Grappig, op Ijburg hebben we stadswarmte, geen CV installaties.
>
> Kun je ook aangeven wat 'Stork' motoren kosten? En dan bedoel ik die voor de mechanische ventilatie. Geen idee of er woningen zijn met een warmte terugwin filter, maar de meeste woningen hebben die in mijn beleving niet(!)

 
op: Wo 13 of Dec, 2017 UTC [13:09] score: 0.00
Edje

Edje
posts:2175
3 sterren
Re: WTW Filters Bestellen op IJburg


Dag Benno,

Ten eerste, de onderhoudsintervallen van uw CV lopen niet synchroon met de vervang-intervallen van uw WTW filters. Uw onderhoudsmonteur zal gemiddeld 1x per 2 jaar langskomen voor CV onderhoud en vervangt dan waarschijnlijk tevens de filters van uw WTW.


Grappig, op Ijburg hebben we stadswarmte, geen CV installaties.

Kun je ook aangeven wat 'Stork' motoren kosten? En dan bedoel ik die voor de mechanische ventilatie. Geen idee of er woningen zijn met een warmte terugwin filter, maar de meeste woningen hebben die in mijn beleving niet(!)

 
op: Di 12 of Dec, 2017 UTC [21:53] score: 0.00

Pagina: 1/1
0 Opmerkingen onder uw huidige drempelwaarde
Toon bijdragen:
 
Aanmelden
[ registreren | Ik ben mijn wachtwoord vergeten ]
Aanmelden
295 online gebruikers

TiBiT

De Brug
reklame
Bovenstaande blokjes zijn reklame. Lees hier meer over reklame.
Nedstat Basic - Free web site statistics Greenhost webhosting
rss Wiki rss Blogs rss Nieuws rss Foto's rss Bestandgalerijen rss Forums rss Landkaarten
[ Uitvoertijd: 0.16 sec ]   [ Geheugengebruik: 1.12MB ]   [ 87 database vragen gebruikt ]   [ GZIP Disabled ]   [ Serverbelasting: ]