Welkom op IJburg; Welkom op De IJbrug, de website voor en door IJburgers.
Nieuws Fora Wat is Waar? Werkgroepen Projecten Verenigingen Bewoners - Kaart Links Help
Zoeken
in:
Zoek een woning op IJburg
Galerij bekijken: VERMIST / GEVONDEN

galerij opsommen
In deze galerij kunnen mensen foto's van hun vermiste huisdier, verloren kinderknuffels of andere spullen plaatsen. Ook als je een dier of iets anders hebt gevonden kun je het hier op zetten. Een foto maakt het altijd veel gemakkelijker om iets weer bij de eigenaar terug te brengen. Maak ook altijd een berichtje aan op het forum, anders is niet te zien dat deze galerij gewijzigd is. Maak een link naar de foto als het kan, en hou de resolutie ongeveer op 600x800 pixels.


Afbeeldingen sorteren volgens [ Naam | Datum | Hits | Gebruiker | Grootte ]
  
thumbnail
Micky
popup
(720x405)[24376 keren bezocht]
  
thumbnail
Poes
popup
(640x605)[19803 keren bezocht]
  
thumbnail
KAT GEVONDEN
popup
(918x1632)[19747 keren bezocht]
  
thumbnail
sleutels.jpg
popup
(632x577)[23375 keren bezocht]
Pagina: 1/1

Aangeleverde commentaten
 Top
Re: SAM KWIJT
door MarianneWMK op woensdag 05 of May, 2010 UTC [22:59:37] [Score:0.00]
Lieve mensen, het is momenteel te laat om jullie te bellen, daarom schrijf ik eerst dit berichtje. Morgen zal ik jullie bellen. Mijn dochter en haar vriendje waren vandaag aan het spelen bij de brug van Lumierestraat naar de Bert Haanstrakade. Daar zagen zij een zwarte kat met witte pootjes in het water drijven. Ik kon op dat moment helaas niet meer met haar teruggaan om te kijken en we gaan morgenochtend heen om te kijken of het diertje daar nog is. Ik bel jullie zo snel mogelijk. Wij hebben zelf ook een zwarte kater die vorig jaar bijna drie weken is verdwenen. Ik weet zo goed hoe het voelt. Als je maar weet wat er aan de hand is. Ik hoop van harte dat het jullie katje niet is en dat hij misschien inmiddels al wel terug is. Wie weet. Jullie horen van mij!
Groetjes, Marianne Lennon
Willy Mullenskade 11
06-42738127


[hierop antwoorden |bovenliggende ]
Re: SAM KWIJT/Helaas overleden gevonden
door MarianneWMK op donderdag 06 of May, 2010 UTC [12:49:50] [Score:0.00]
Lieve mensen, ik heb jullie oproepje voor de vermissing van Sam verwijderd. Mijn dochter Sarah heeft Sam gisteravond gevonden en na telefonisch contact met jullie is Sam inmiddels gevonden en meegenomen. Het is denk ik puur toeval dat ik ook degene ben die deze rubriek (vermist/gevonden) beheert. Ik ben deze rubriek twee jaar geleden gestart omdat onze kat ook vermist was. Dankzij deze website (in combinatie met Amivedi) hebben wij hem terug gevonden. Ik vind het ontzettend verdrietig dat wij jullie geen positief nieuws konden geven over Sam. Het liefst vind je je lieve huisdier levend en wel terug. Wel wil ik nog graag zeggen dat ik blij ben dat we in ieder geval uitsluitsel hebben kunnen geven en dat de onzekerheid is weggenomen. Niet weten waar je kat is sloopt je en het verantwoordelijkheidsgevoel is enorm; je kijkt en zoekt overal en voelt je schuldig als je er 'even' niets aan doet. Ik wens jullie veel, heel veel sterkte met het verlies van Sam.
Liefs, Marianne Lennon en Sarah
Willy Mullenskade 11


[hierop antwoorden |bovenliggende ]

0 Opmerkingen onder uw huidige drempelwaarde
Pagina: 1/1

Nieuwe opmerking toevoegen
Verplicht
grote grijns verward interessante huilt eek kwaadaardig uitdrukking fronsen idee lol kwaad mr groen neutraal vraag razz aangelopen roltogen droevig lacht verrast ziekelijk knipoog pijl
Willekeurige afbeeldingGebruik [http://www.foo.com] of [http://www.foo.com|omschrijving] voor koppelingen.
HTML-labels zijn niet toegestaan in opmerkingen.

Aanmelden
[ registreren | Ik ben mijn wachtwoord vergeten ]
Aanmelden
190 online gebruikers

TiBiT

De Brug
reklame
Bovenstaande blokjes zijn reklame. Lees hier meer over reklame.
Nedstat Basic - Free web site statistics Greenhost webhosting
rss Wiki rss Blogs rss Nieuws rss Foto's rss Bestandgalerijen rss Forums rss Landkaarten
[ Uitvoertijd: 0.15 sec ]   [ Geheugengebruik: 1.11MB ]   [ 46 database vragen gebruikt ]   [ GZIP Disabled ]   [ Serverbelasting: ]