Meditatieve Hatha Yoga bij YogaZentrum op steigereiland IJburg. Kom voor een proefles !


Wanneer: elke woensdag avond, behalve de schoolvakanties
Waar: Montessori school, steiger eiland. Ingang aan de rechter achterkant van de school.
Tijd: 20.15 uur tot 21.15 uur
Prijs: acht rittenkaart (tien weken geldig) voor 89.- euro
Proefles: kost 10.- euro en is elke week mogelijk

Alle informatie kun je vinden op de website Yogazentrum.nl (cache) Of bel 020-6613288


De beschaafde volwassene die veelal een zuiver verstandsmens is geworden heeft vaak maar een heel vaag idee van zijn eigen lichaam.

Veel mensen weten dat ze gespannen zijn en deze spanning/emotie ergens in hun lichaam vastzetten. Vaak zijn zij niet in staat deze blokkades te lokaliseren en ze vervolgens los te laten. Het gevolg is dat er klachten kunnen ontstaan zoals stijve schouders en nek, slapeloosheid, hoofpijn, piekeren en noem maar op.

Yoga zorgt voor het opheffen van deze blokkades. Het geeft het lichaam haar soepelheid terug en brengt de wervelingen van de geest tot rust.
Yoga is een ware weldaad en draagt bij aan een evenwichtig, gezond, sterk lichaam en een geest die helder, rustig en vrij is.

De lessen van 't YogaZENtrum zijn meditatieve Hatha-Yoga lessen. Dit houdt in dat de lessen doorgaans vrij rustig zijn en ontspanning voorop staat. Dit wil niet zeggen dat de asanas (houdingen) niet "pittig" kunnen zijn.

Het goede van yoga is dat u zelf de "zwaarte" en "diepte" van de oefening kunt bepalen.Een ieder gaat uit van zijn eigen werkelijkheid en van daaruit gaat men verder.